Weboldalunk az Adatkezelési tájékoztatóban leírt, működéshez szükséges sütiket használ, melyet az oldal használatával Ön elfogad. Rendben
HU
Qualified Partners
More information...
You may search by filling in the name of the partner...
Research & Development
More information...
You may search for any phrase or expression...
Placing construction products in Hungary
More information...
You may search for any phrase or expression...

ÉMI Web registration

On our website we provide additional services to registered users. The registration is free of charge.

If you agree, ÉMI Non-profit Llc. may contact you regarding the following matters by e-mail, mail, phone or SMS:

  • newsletters;
  • information on events;
  • professional publications, conferences;
  • notifications regarding your contract, changes in your products, actions to be taken.

The following information is required for registration and the use of the above services (for the meaning of each field and its role in registration, see below the field).

Név:
A név kitöltése a regisztrációhoz nélkülözhetetlen.
E-mail cím:
Az e-mail cím kitöltése a regisztrációhoz nélkülözhetetlen. Olyan e-mail címet kell megadnia, ahova személyes adatokat küldhetünk.
E-mail ellenőrzés:
Ez a mező az e-mail cím esetleges elírásának ellenőrzésésre szolgál, kitöltése a regisztrációhoz nélkülözhetetlen, tartalma meg kell egyezzen az e-mail cím mező tartalmával.
Kommunikáció nyelve:
  
Szolgáltatások: A jelen regisztrációval egyidejűleg előzetesen hozzájárulok, hogy az ÉMI Nonprofit Kft.:
Ahhoz, hogy szolgáltatásainkkal megkereshessük és kapcsolatfelvételi listánkon szerepeljen, a jogszabályok értelmében Önnek előzetesen hozzá kell járulnia. A hozzájárulás önkéntes.
  
  Lakcím
Irányítószám:
Település:
Utca:
  
  Levelezés
Irányítószám:
Település:
Utca:
A levelezési címet csak akkor szükséges megadnia, amennyiben hozzájárul, hogy postai küldeményt küldjünk Önnek, és a levelezési címe eltér a lakcímétől.
  
Mobil telefonszám:
A mobil telefonszám kitöltése nélkülözhetetlen, amennyiben hozzájárul, hogy SMS értesítést küldjünk Önnek.
Telefonszám:
A telefonszám kitöltése nélkülözhetetlen, amennyiben hozzájárul, hogy telefonon megkeressük Önt. A telefonszám kitöltése nem szükséges, ha megadott mobiltelefonszámot, és azt telefonos megkereséshez használhatjuk.
  
Szervezet:
A szervezet kitöltése akkor szükséges, ha Ön egy szervezetet képvisel a velünk való kapcsolat folyamán.
  

A 2008. évi XLVIII. törvény 6.§ (2) és az EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (GDPR) 6. cikk 1.) bekezdés a) pontja értelmében tájékoztatom, hogy az Ön előzetes, önkéntes és a megfelelő tájékoztatáson alapuló hozzájárulása esetén az Ön nevét, valamint az Ön által megadott személyes adatokat nyilvántartásba vesszük, ezért amennyiben a fenti szolgáltatások bármelyikét igénybe kívánja venni, úgy kérjük, hogy az itt megadott mezőket töltse ki.

A regisztrációval hozzájárul, hogy a fenti adatokat az ÉMI Nonprofit Kft. szolgáltatásai biztosításához nyilvántartásba vegye. Az ÉMI Nonprofit Kft. az adatkezelést a jogszabályokban meghatározott módon, a törvényes előírások maradéktalan betartásával végzi. Az ÉMI Nonprofit Kft. minden üzletileg indokolható intézkedést megtesz az adatok biztonságos kezeléséért.

A regisztrációt követően a fent megadott e-mail címre kap egy e-mailt. Az ebben lévő aktiválási hivatkozás megnyitásával igazolhatja a fenti e-mail cím valódiságát. Ezt követően kapja meg e-mailben bejelentkező nevét és jelszavát.

Amennyiben a regisztrációt követően 1 órán belül nem kap értesítést a regisztrációról, akkor kérjük, ezt jelezze a webmaster@emi.hu címre köldött e-mailben, amelyben kérjük, tüntesse fel a regisztráció folyamán megadott nevét és e-mail címét.

Az ÉMI Nonprofit Kft. fenntartja a jogot a regisztráció érvénytelenítéséhez, amennyiben a megadott adatok hamisnak bizonyulnak, vagy a regisztrációval kapcsolatban visszaélés gyanúja merül fel.

Amennyiben regisztrációját módosítani kívánja – vagy meg akarja szüntetni, ezt a menüből megteheti. A regisztráció megszüntetését írásban vagy az Ön által megadott e-mail címről a webmaster@emi.hu címre küldött e-mailben is kérheti.

Nyilatkozat


(A regisztráció gomb akkor válik elérhetővé, amikor a fenti Nyilatkozat elolvasását és tudomásul vételét rögzítő négyzetet bejelöli)

Contact

ÉMI WEBMASTER
Website Registration, Content
E-mail: webmaster@emi.hu

Partnereink, támogatóink

CIB UEAtc EOTA WFTAO Európai Hulladékcsökkentési Hét Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége ENBRI EGOLF ECTP Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
UEAtc EOTA WFTAO Európai Hulladékcsökkentési Hét Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége ENBRI EGOLF ECTP Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság CIB
EOTA WFTAO Európai Hulladékcsökkentési Hét Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége ENBRI EGOLF ECTP Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság CIB UEAtc
WFTAO Európai Hulladékcsökkentési Hét Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége ENBRI EGOLF ECTP Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság CIB UEAtc EOTA

Copyright © 2012-2023 ÉMI