Weboldalunk az Adatkezelési tájékoztatóban leírt, működéshez szükséges sütiket használ, melyet az oldal használatával Ön elfogad. Rendben
EN
A kereső mezőbe kiadott engedély vagy tanúsítvány
számát lehet írni...
A kereső mezőbe kérelmező, gyártó vagy forgalmazó
nevét lehet írni...
Az ÉMI hazai és nemzetközi projektei
Oldalainkon folyamatosan frissítjük a pályázatokkal kapcsolatos információkat.
További információk...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például pályázat
számát vagy keresett nyertes nevét, stb. lehet írni...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például problémakört
vagy termék típust, jogszabályi hivatkozást, stb. lehet írni...

Belarusz építésügyi delegáció az ÉMI-nél

Fehéroroszország legnagyobb építőipari vállalatának vezérigazgatója és munkatársai tettek látogatást az ÉMI-nél. A Belstroycenter és az ÉMI vezetői tájékoztatták egymást a két vállalat tevékenységeiről, kitérve a nemzetközi kapcsolatokra és feladatokra. A delegáció továbbá az Európai Unión kívülről érkező építőipari technológiák magyarországi honosításával, forgalomba hozatalával kapcsolatban egyeztetett.

A Magyar-Belarusz Gazdasági Együttműködési Kormányközi Vegyes Bizottság (KKB) nyolcadik ülésszakának – ami 2017. november 30-december 1. között zajlott – Budapesten tartott ülésen aláírták az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) és Belarusszia legnagyobb építőipari vállalata, a Belstroycenter között létrejött, építéságazatot érintő együttműködési megállapodást.

Az együttműködés keretében látogatott hazánkba Mikhail Vasilevich Vodchica, a Belstroycentr vezérigazgatója munkatársaival. Mikhail Vasilevich holdingjuk egyik jelentős vállalatának vezérigazgatójával, valamint Magyarországért felelős vezetőjével vett részt a szakmai körúton.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium, valamint az ÉVOSZ felkérésére február 21-én az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft.-nél tett látogatást a belarusz delegáció. Mikhail Vasilevichet és munkatársait Dauner Márton, az ÉMI vezérigazgatója, Tóth Péter műszaki igazgató, valamint Nagy István, az ÉMI nemzetközi fejlesztési vezetője és kutatási munkatársa fogadta a Társaság szentendrei székhelyén.

A találkozón Tóth Péter műszaki igazgató bemutatta az ÉMI műszaki szolgáltatásait, tevékenységét, különös figyelmet fordítva a tanúsítási eljárásrendekre, valamint azok európai és hazai szabályozási környezetére.

Nagy István nemzetközi fejlesztési vezető és kutatási munkatárs az ÉMI hazai és nemzetközi kutatás-fejlesztési tevékenységgel összefüggő együttműködéseiről és projektjeiről adott rövid tájékoztatást a fehérorosz delegáció részére. A delegáció tagjai példaértékűnek tartották az ÉMI felsőoktatási és kutatási intézményekkel való aktív kapcsolatát.

A Belstroycenter munkatársai mindezeken túl kérésükre tájékoztatást kaptak az ÉMI szakembereitől az Európai Unión kívülről érkező építőipari technológiák magyarországi honosításával, forgalomba hozatalával kapcsolatban.

Kapcsolódó oldalaink

Aktuális Rendezvények

Érvényes: 2018.02.23 00.00-tól

Kapcsolattartó

Ügyfélszolgálat
Telefon: +36 26 502 300
E-mail: info@emi.hu

Kapcsolódó oldalaink

Aktuális Rendezvények
Feliratkozás hírlevélre

Partnereink

Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC
Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont

Hírlevél

Feliratkozás hírlevélre

Copyright © 2012-2023 ÉMI