Weboldalunk az Adatkezelési tájékoztatóban leírt, működéshez szükséges sütiket használ, melyet az oldal használatával Ön elfogad. Rendben
EN
A kereső mezőbe kiadott engedély vagy tanúsítvány
számát lehet írni...
A kereső mezőbe kérelmező, gyártó vagy forgalmazó
nevét lehet írni...
Az ÉMI hazai és nemzetközi projektei
Oldalainkon folyamatosan frissítjük a pályázatokkal kapcsolatos információkat.
További információk...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például pályázat
számát vagy keresett nyertes nevét, stb. lehet írni...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például problémakört
vagy termék típust, jogszabályi hivatkozást, stb. lehet írni...

Különdíjas az ÉMI standja a Construmán

Ismét sikeres napot zárt az ÉMI a Construma második napján, csütörtökön. Az ÉMI standja elismerésben részesült: elnyerte a „Construma 2019 legszebb stand” különdíját. Nagy érdeklődés övezte szakmai programját, előadásait és kockaasztal beszélgetéseit.

Az ÉMI Nonprofit Kft. mobil laboratórium autóflottájával az egész ország területén képes elvégezni helyszíni építőipari műszeres vizsgálatait. Ezekbe a vizsgálatokba nyújtott betekintést az ÉMI Construma standján a Társaság főmérnökségének vezető-helyettese, Egey Tamás. A mobil diagnosztikai bemutató az ÉMI standján naponta két alkalommal tekinthető meg a szakmai napokon, a szombati és vasárnapi lakossági programon pedig naponta egyszer, 12:20-tól.

 

A Solar Decathlon Europe 2019 egyetemi innovációs házépítő versenyt az ÉMI 2019 nyarán rendezi meg a szentendrei Tudományos és Technológiai Parkjában. A versenyben lévő csapatok makettjeit a Construma végéig megtekinthetik az érdeklődők az ÉMI A pavilon 303B standján. Emellett az ÉMI kiállítói terén személyesen is bemutatkozik néhány csapat, a csütörtöki napon az Óbudai Egyetem és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem képviseletében a „Cube House” egyetemistái ismertették projektjük részleteit.

Az ÉMI csütörtök délutáni szakmai programjának fő témája a „falazott szerkezetek volt”. Széles szakmai érdeklődés övezte az ÉMI laborvezető-helyettese, Horváth Soma „Falazott szerkezetek diagnosztikája” című előadását, amelyben az ÉMI által végzett vizsgálatok bemutatásával hangsúlyozta az épületdiagnosztika szerepét, különösen a meglévő épületek felújítását megelőzően.

 

Majd Pataky Rita mestertanár (BME) „Nedves falszerkezetek” című előadásában az építésügyi műszaki irányelvek fontosságát emelte ki a szakmai szereplők számára. Röviden ismertette a „Falazott szerkezetek nedvesség- és sóvizsgálata szerkezettervezésben” című építésügyi műszaki irányelvtervezet tartalmi elemeit, vázlatát.  A témában tartalmas kockaasztal beszélgetés alakult ki, a bekapcsolódó közönség aktív részvételével.

A sikeres szakmai programon túl az ÉMI számára a csütörtöki nap további elismerést is hozott: kiállító tere elnyerte a „Construma 2019 legszebb stand” különdíját.

A díjat Dauner Márton vezérigazgató és Mühlbert Kornél üzletfejlesztési vezető vette át.

 

Kapcsolódó oldalaink

Aktuális Rendezvények

Kapcsolattartó

Ügyfélszolgálat
Telefon: +36 26 502 300
E-mail: info@emi.hu

Kapcsolódó oldalaink

Aktuális Rendezvények
Feliratkozás hírlevélre

Partnereink

Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium
Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC

Hírlevél

Feliratkozás hírlevélre

Copyright © 2012-2022 ÉMI