Weboldalunk az Adatkezelési tájékoztatóban leírt, működéshez szükséges sütiket használ, melyet az oldal használatával Ön elfogad. Rendben
EN
A kereső mezőbe kiadott engedély vagy tanúsítvány
számát lehet írni...
A kereső mezőbe kérelmező, gyártó vagy forgalmazó
nevét lehet írni...
Az ÉMI hazai és nemzetközi projektei
Oldalainkon folyamatosan frissítjük a pályázatokkal kapcsolatos információkat.
További információk...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például pályázat
számát vagy keresett nyertes nevét, stb. lehet írni...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például problémakört
vagy termék típust, jogszabályi hivatkozást, stb. lehet írni...

Egy jó szakma felér egy diplomával

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2014-ben hetedik alkalommal rendezte meg a Szakma Kiváló Tanulója Versenyt (SZKTV), valamint az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyt (OSZTV), ahol az ÉMI Nonprofit Kft. a rendezvény szakmai fővédnökséget vállalt. Az országos döntőkre a VII. Szakma Sztár Fesztiválon 2014. április 14-16. között Budapesten, a Hungexpo Vásárközpont G és F pavilonjában került sor, melynek díjkiosztó, záró ünnepélyén Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke is részt vett.

A versenyek célkitűzése a gyakorlatigényes, „fizikai” szakmák – beleértve a ráépülő, magasabban kvalifikált szakmákat is – társadalmi presztízsének és vonzerejének növelése, azok népszerűsítése volt.

A versenyek és a fesztivál szlogenje: „A jó szakma felér egy diplomával!

Az országos szakmai versenyeket a Nemzetgazdasági Minisztérium által a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara gondozásába átadott 38 szakképesítésben került meghirdetésre, a nappali tagozaton végzős szakiskolai és szakközépiskolai tanulók számára.

Az ÉMI Nonprofit Kft. a rendezvény szakmai fővédnökeként az építőipari szakmákat támogatta szakértőinek delegálásával, ill. a magasépítő technikus és épületgépész technikus szakmák 1. helyezettjei számára felajánlott 1-1 db 45000 Ft értékű ajándékcsomaggal.

Az előválogatóktól kezdve egészen az április 16-ai döntőig Tóth Balázs (Értékesítési Csoport vezető) az ács, burkoló, kőműves, magasépítő technikus és tetőfedő, ill. Haszmann Iván (szakértő mérnök, Gépészeti Laboratórium) az épületgépész szakmák versenyzői zsűrizésében vettek részt.

Az ÉMI ajándékcsomagját Rézműves Miklós, épületgépész technikus 1. helyezett és Sánta Ákos, magasépítő technikus 1. helyezett kapták.

Minden helyezettnek és a verseny összes résztvevőjének gratulálunk!

További információ a versenyről: www.szakmasztar.hu

Kapcsolódó oldalaink

Aktuális Rendezvények

Érvényes: 2014.04.17 00.00-tól

Kapcsolattartó

Marketing
Rendezvények
E-mail: marketing@emi.hu

Kapcsolódó oldalaink

Aktuális Rendezvények
Feliratkozás hírlevélre

Partnereink

Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium
Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC

Hírlevél

Feliratkozás hírlevélre

Copyright © 2012-2022 ÉMI