Weboldalunk az Adatkezelési tájékoztatóban leírt, működéshez szükséges sütiket használ, melyet az oldal használatával Ön elfogad. Rendben
EN
A kereső mezőbe kiadott engedély vagy tanúsítvány
számát lehet írni...
A kereső mezőbe kérelmező, gyártó vagy forgalmazó
nevét lehet írni...
Az ÉMI hazai és nemzetközi projektei
Oldalainkon folyamatosan frissítjük a pályázatokkal kapcsolatos információkat.
További információk...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például pályázat
számát vagy keresett nyertes nevét, stb. lehet írni...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például problémakört
vagy termék típust, jogszabályi hivatkozást, stb. lehet írni...

Kreatív ötletpályázat - díjak hulladékból

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) „Álmodd meg Te az Európai Hulladékcsökkentési Hét legjobb magyar akciószervezőinek járó díjat!” címmel alkotópályázatot hirdet, mely kezelői feladatait az ÉMI látja el.

Az Európai Hulladékcsökkentési Hét 2009-ben azért kezdte meg tevékenységét, hogy nemzetközi szinten is népszerűsítse a hulladékgazdálkodás lehetséges alternatíváit. Az évente megrendezésre kerülő, szemléletformáló program célja, hogy megszólítsa az embereket és felhívja a figyelmet a hulladékcsökkentés jelentőségére.

Az idei Európai Hulladékcsökkentési Hét magyarországi programszervezői által szervezett rendezvényeket, eseményeket, akciókat a szaktárca által felkért zsűri is díjazni kívánja. A jelenlegi pályázati felhívás azoknak szól, akik szeretnének részt venni a hazai díjak megálmodásában és elkészítésében, az Európai Hulladékcsökkentési Hét célkitűzésének megfelelően, a fenntarthatósági és hulladékfelhasználási szempontokat szem előtt tartva. 

Olyan alkotásokat várnak, amelyet a hazai zsűri majd odaítélhet a magyar hulladékcsökkentési programszervezők legjobbjainak.

A beérkezett pályázatokat bizottság értékeli majd. Az első három helyezett kategóriánként értékes nyereményben részesül.

Az alkotásokat postai úton vagy személyesen szükséges eljuttatni a pályázatkezelő címére:

Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. 2000 Szentendre, Dózsa György út 26. Postacím: 2001 Szentendre, Pf: 180.

A pályázat beküldésének határideje: 2020. november 16. (hétfő) 

A részletes pályázati kiírás, pályázati feltételek, kitöltendő nyomtatványok ITT valamint a hírünk végén található kapcsolódó oldalakra kattintva érhető el.

forrás: kormany.hu

Partnereink

Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC
Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont

Hírlevél

Feliratkozás hírlevélre

Copyright © 2012-2023 ÉMI