Weboldalunk az Adatkezelési tájékoztatóban leírt, működéshez szükséges sütiket használ, melyet az oldal használatával Ön elfogad. Rendben
EN
A kereső mezőbe kiadott engedély vagy tanúsítvány
számát lehet írni...
A kereső mezőbe kérelmező, gyártó vagy forgalmazó
nevét lehet írni...
Az ÉMI hazai és nemzetközi projektei
Oldalainkon folyamatosan frissítjük a pályázatokkal kapcsolatos információkat.
További információk...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például pályázat
számát vagy keresett nyertes nevét, stb. lehet írni...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például problémakört
vagy termék típust, jogszabályi hivatkozást, stb. lehet írni...

Kihirdették az egyetemistáknak kiírt pályázat eredményeit

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium Építésgazdaságért, Infrastrukturális Környezetért és Fenntarthatóságért Felelős Államtitkársága a Fenntarthatóság Éve 2020 programsorozat keretében számos, a fenntarthatóság, környezetünk védelme és az újrahasznosítás fontosságára felhívó és nevelő pályázatot hirdetett meg. A pályázatok kezelői feladatait az ÉMI látja el. „Az illegális hulladéklerakás felszámolása – szankciók és eszközök” című pályázat eredményét május 29-én hirdették ki.

Boros Anita építésgazdaságért, infrastrukturális környezetért és fenntarthatóságért felelős államtitkár hangsúlyozta: „Az illegális hulladéklerakás felszámolása – szankciók és eszközök” c. pályázati kiírással célul tűztük ki azt, hogy az egyetemista hallgatókat is bevonjuk az illegális hulladéklerakás megelőzését és büntetését szolgáló eszközöket vizsgáló és bemutató esszék megírásán keresztül a kormány által végzett szakértői munkába, az illegális hulladéklerakás felszámolásával kapcsolatos megoldások kidolgozásába.

A pályázatra számos magas színvonalú esszé érkezett, melyeket a minisztérium szakterületi főosztály-vezetőiből álló bizottság értékelt.

Az I. helyezést Piros Edina nyerte el „Az illegális hulladéklerakás hazai sajátosságai – szankciók, eszközök és megoldási javaslatok” című esszéjével.

A II. helyezést Moni Anett „Az illegális hulladéklerakás felszámolásának problémakörére vonatkozó előre mozdításokat kezdeményező intézkedések feltárása” című pályaművével szerezte.

A III. helyezést Fehérvári Dávid „Az illegális hulladéklerakások mögötti életek – Megoldási javaslatok az illegális hulladéklerakások felszámolására és megelőzésére” címmel írt pályázatával nyerte el.

Turbucz János József „Új irány” és Molnárné Vida Mónika Ruth „Médiával a környezetünkért” című pályaművét a bírálóbizottság különdíjjal ismerte el.

A díjazott pályaművek a téma elméleti és gyakorlati vonatkozásait is átfogóan vizsgálták, a pályázók művein érzékelhető, hogy lelkesen és aktívan tesznek a közös célokért, többen a saját településük közösségszervezésében és szemléletformálásában is részt vesznek, motiválva ezzel kortársaikat és másokat, megmutatva, hogy egyénileg is mennyi mindent tehetünk a fenntarthatóságért - mondta az államtitkár.

Boros Anita a  pályaművekhez online díjátadó keretében gratulált. A díjazottak az elismerő okleveleket és nyereményeiket postai úton vehetik majd kézhez.

Forrás: kormany.hu

Kapcsolódó oldalaink

Aktuális Rendezvények

Érvényes: 2020.05.29 19.06-tól

Kapcsolattartó

Ügyfélszolgálat
Telefon: +36 26 502 300
E-mail: info@emi.hu

Kapcsolódó oldalaink

Aktuális Rendezvények
Feliratkozás hírlevélre

Partnereink

Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium
Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC

Hírlevél

Feliratkozás hírlevélre

Copyright © 2012-2022 ÉMI