Weboldalunk az Adatkezelési tájékoztatóban leírt, működéshez szükséges sütiket használ, melyet az oldal használatával Ön elfogad. Rendben
EN
A kereső mezőbe kiadott engedély vagy tanúsítvány
számát lehet írni...
A kereső mezőbe kérelmező, gyártó vagy forgalmazó
nevét lehet írni...
Az ÉMI hazai és nemzetközi projektei
Oldalainkon folyamatosan frissítjük a pályázatokkal kapcsolatos információkat.
További információk...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például pályázat
számát vagy keresett nyertes nevét, stb. lehet írni...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például problémakört
vagy termék típust, jogszabályi hivatkozást, stb. lehet írni...

Módosult a VÁRA Pályázati Kiírása

A 2020. december 17. napján megjelent „Víziközművek Állami Rekonstrukciós Alapjából nyújtható támogatásra” című (VÁRA-ÉMI-2020 kódszámú) Pályázati Kiírás a pályázat benyújtásának időtartalmára vonatkozó pontja a következők szerint módosult.

A VÁRA-ÉMI-2020 Pályázati Kiírás alábbi pontja módosult:

8.1. A pályázatok benyújtási módja, határideje és helye

A teljes pályázati dokumentáció kizárólag magyar nyelven, 1 eredeti példányban, postai úton papír alapon aláírással hitelesítve, és elektronikus adathordozóra mentve (pl. CD) az alábbi címre nyújtható be:

ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft.
2001 Szentendre, Pf: 180.

A borítékra kérjük ráírni, hogy „VÁRA-ÉMI-2020”, továbbá a Pályázó nevét és címét.
Kérjük, hogy a pályázati dokumentáció ajánlott, tértivevényes levélküldeménykényként, továbbá nem csomagként kerüljön benyújtásra.
Egy pályázati dokumentáció egy levélküldeményként kerüljön benyújtásra.

A pályázathoz csatolandó 1. és 6. számú mellékletek eredeti aláírt példányokon felül szerkeszthető Microsoft Excel formátumban is be kell nyújtani a mellékelt adathordozón.

A papír alapon kiállított, benyújtásra kerülő eredeti pályázati dokumentáció digitalizált (szkennelt) változata a mellékelt adathordozón szintén becsatolandó!

A pályázat benyújtásának időtartama: A Pályázati Kiírás megjelenésének napjától a rendelkezésre álló forrás kétszeresének kimerüléséig lehetséges benyújtani, de legkésőbb 2021. március 16-ig.

A vissza nem térítendő támogatás keretének kimerülése esetén a Támogató hivatalos honlapján hirdetményt tesz közzé a Pályázati Kiírás felfüggesztésének / lezárásának pontos idejéről.

A vissza nem térítendő támogatás keretének kimerülése esetén a Támogató hivatalos honlapján a lezárásról szóló közlemény megjelenését követő munkanapon postai úton feladott pályázatok még feldolgozásra kerülnek.

A Pályázókat pályázati díj nem terheli.

A pályázattal kapcsolatban felvilágosítás kérhető az alábbi elérhetőségeken:

A pályázatkezeléssel kapcsolatos kérdések, problémák esetén segítségnyújtás a Támogató Ügyfélszolgálatán érhető el.

E-mail: VARA-2020@emi.hu
Telefonszám: +36-26-503-258

Telefonos ügyfélszolgálati idő:
Hétfő – Csütörtök: 10.00 - 15.00
Péntek: 10.00 - 12.00

A Pályázati Kiírással kapcsolatos dokumentumok az ÉMI honlapján érhetők el (www.emi.hu).

Felhívjuk a figyelmet a beruházás keretében megvalósítandó beszerzések tekintetében esetlegesen fennálló közbeszerzési kötelezettségre. Az irányadó jogszabályokban meghatározott kötelezettségek betartása a Pályázó, illetve a Kedvezményezett feladata.

A részletes Pályázati Kiírás itt érhető el: http://www.emi.hu/EMI/web.nsf/Pub/DK6050.html

Partnereink

Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium
Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC

Hírlevél

Feliratkozás hírlevélre

Copyright © 2012-2022 ÉMI