Weboldalunk az Adatkezelési tájékoztatóban leírt, működéshez szükséges sütiket használ, melyet az oldal használatával Ön elfogad. Rendben
EN
A kereső mezőbe kiadott engedély vagy tanúsítvány
számát lehet írni...
A kereső mezőbe kérelmező, gyártó vagy forgalmazó
nevét lehet írni...
Az ÉMI hazai és nemzetközi projektei
Oldalainkon folyamatosan frissítjük a pályázatokkal kapcsolatos információkat.
További információk...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például pályázat
számát vagy keresett nyertes nevét, stb. lehet írni...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például problémakört
vagy termék típust, jogszabályi hivatkozást, stb. lehet írni...

Lezajlott a XIV. hazai életciklus konferencia

November 18-19-én az ÉMI Tudásközpontjában került sor a XIV. Hazai LCA konferenciára. A hazai életciklus menedzsment meghatározó eseményét idén is nagy érdeklődés övezte. Több mint 60 résztvevő látogatott el Szentendrére, hogy a neves előadókat felvonultató ingyenes konferencián tájékozódjon a témában. A szakmai esemény a szervezők képviselőinek köszöntőjét követően Dr. Botos Barbara klímapolitikáért felelős helyettes államtitkárának előadásával vette kezdetét.

Az LCA Center Egyesület, az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft és a BAY Zoltán Nonprofit Kft. szervezésében megvalósult program a téma aktualitására való tekintettel két teljes napot ölelt fel. A rendező szervezetek képviselőinek köszöntő beszédei után Dr. Botos Barbara klímapolitikáért felelős helyettes államtitkár "Klímapolitika, mint a körforgásos gazdaság végrehajtási eszköze" című előadásával vette kezdetét a szakmai találkozó.


A körforgásos megoldások és innováció köré szervezett életciklus-elemzés konferencia előadói között az ÉMI szakemberei is prezentálták tapasztalataikat, tudásukat a témában:


Vass Lajos (Építéságazati Tudásközpont vezető - ÉMI) előadásában a Fenntarthatóság és cirkularitás az építési ágazatban címmel jó gyakorlatokat mutatott be a hallgatóságnak. 


Tóthné Szita Klára (Senior kutató – ÉMI, valamint az LCA Center elnöke) Innovatív megoldások elterjesztése a fenntartható építészetért című bemutatója az ERASMUS+ projektet ismertette bővebben, majd a kétnapos szimpózium második napján Életciklus szemlélet a Solar Decathlon Europe 2019 pályamunkákban - expost értékeléssel tért vissza a hallgatóság elé.


Velősy András (Senior kutató - ÉMI) Eljárás tervezet az építőanyagok természetességének jellemzésére témában tartott előadást, Terjék Anita (Műszaki fejlesztési és FIEK irodavezető - ÉMI) pedig prezentációjában a Solar Decathlon Europe 2019 kiállítás és verseny tapasztalatai alapján, innovációs építészeti megoldásokba engedett bővebb betekintést a résztvevőknek.


Az előadók teljes listája, valamint az elhangzott előadások az alábbi linken tekinthetőek meg >> 
A XIV. Hazai LCA konferencia előadásai

 

Kapcsolódó oldalaink

Aktuális Rendezvények

Kapcsolattartó

Ügyfélszolgálat
Telefon: +36 26 502 300
E-mail: info@emi.hu

Kapcsolódó oldalaink

Aktuális Rendezvények
Feliratkozás hírlevélre

Partnereink

Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium
Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC

Hírlevél

Feliratkozás hírlevélre

Copyright © 2012-2022 ÉMI