Weboldalunk az Adatkezelési tájékoztatóban leírt, működéshez szükséges sütiket használ, melyet az oldal használatával Ön elfogad. Rendben
EN
A kereső mezőbe kiadott engedély vagy tanúsítvány
számát lehet írni...
A kereső mezőbe kérelmező, gyártó vagy forgalmazó
nevét lehet írni...
Az ÉMI hazai és nemzetközi projektei
Oldalainkon folyamatosan frissítjük a pályázatokkal kapcsolatos információkat.
További információk...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például pályázat
számát vagy keresett nyertes nevét, stb. lehet írni...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például problémakört
vagy termék típust, jogszabályi hivatkozást, stb. lehet írni...

Szakértőink előadásai a COMFORT kiállítás konferenciáin

Az épületkomfort jegyében 2014. február 19-21 között megrendezésre kerülő szakkiállításokhoz illeszkedő konferenciákon az ÉMI szakértői is előadást tartanak. Február 19-én Matuz Géza tart előadást a VII. Magyar Passzívház Konferencián a Nemzeti Épületenergetikai Stratégiáról, február 21-én pedig Terjék Anita a Kül – és beltéri burkolatok csúszásellenállás vizsgálatairól a Burkolástechnikai és Festéstechnológiai Konferencia keretében.

Budapesten a SYMA Rendezvényközpont ad otthont a COMFORT szakkiállítás és konferencia csokornak, melynek keretében több konferencia is megrendezésre kerül. Az ÉMI kollégái a következő rendezvényeken fognak előadást tartani:

VII. Magyar Passzívház Konferencia

Fokozottan energiatudatos épületek gépészeti és szerkezeti megoldásai
Aktív – passzív – Közel nulla

Időpont: 2014. február 19. (szerda) 8:00-17:00

Az energiaárak emelkedése, a klímaváltozás, az uniós előírások mind annak fontosságát hangsúlyozzák, hogy a tervezői feladatnak az energiatakarékosságot és a minél kevesebb káros anyagot kibocsátást kell szolgálnia, annak érdekében, hogy megszülethessen a „jó ház”, mely szerkezetében, gépészeti megoldásában egyaránt környezettudatos.

E mellé az ÉMI Nonprofot Kft. szakmai támogatóként is kiáll, valamint a témában szerzett tapasztalatait meg is osztja az érdeklődőkkel. Matuz Géza, az ÉMI termelési és értékesítési igazgatója a Nemzeti Épületenergetikai Stratégiáról tart előadást, melyből a hallgatóság megismerheti a távlati energiahatékonysági célok elérésére kidolgozott stratégiát.

Részletes program és a jelentkezés a Magyar Passzívház Szövetség honlapján:
VII. Magyar Passzívház Konferencia

Burkolattechnikai és Festéstechnológiai Konferencia

Időpont: 2014. február 21. (péntek) 8:30-17:00

A konferencia az épületek komfortját és esztétikai megjelenését alapvetően meghatározó burkolatképzésre, és az épületek külső és belső színvilágának kialakítására fókuszál.

Terjék Anita, az ÉMI Anyagvizsgáló Laboratóriumának vizsgáló mérnöke a Kül- és beltéri burkolatok csúszásellenállás vizsgálatainak tapasztalatait osztja meg a hallgatósággal.

Részletes program és a jelentkezés a COMFORT kiállítás honlapján:
Burkolattechnikai és Festéstechnológiai Konferencia

Várjuk Önt is előadásainkra!

Kapcsolódó oldalaink

Aktuális Rendezvények

Érvényes: 2014.02.05 00.00-tól ... 2014.02.22 00.00-ig

Kapcsolattartó

Ügyfélszolgálat
Telefon: +36 26 502 300
E-mail: info@emi.hu

Kapcsolódó oldalaink

Aktuális Rendezvények
Feliratkozás hírlevélre

Partnereink

Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium
Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC

Hírlevél

Feliratkozás hírlevélre

Copyright © 2012-2022 ÉMI