Weboldalunk az Adatkezelési tájékoztatóban leírt, működéshez szükséges sütiket használ, melyet az oldal használatával Ön elfogad. Rendben
EN
A kereső mezőbe kiadott engedély vagy tanúsítvány
számát lehet írni...
A kereső mezőbe kérelmező, gyártó vagy forgalmazó
nevét lehet írni...
Az ÉMI hazai és nemzetközi projektei
Oldalainkon folyamatosan frissítjük a pályázatokkal kapcsolatos információkat.
További információk...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például pályázat
számát vagy keresett nyertes nevét, stb. lehet írni...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például problémakört
vagy termék típust, jogszabályi hivatkozást, stb. lehet írni...

Build Up Skills I. Konferencia

Az ÉMI által koordinált Build Up Skills Hungary projektben elkészült Helyzetértékelő tanulmány „A magyar épület-energiahatékonysággal és megújuló energia használattal kapcsolatos képzési adottságokról és igényekről” kerül bemutatásra a 2012. október 26-án megrendezésre kerülő Build Up Skills Hungary I. konferenciáján. A rendezvényre várunk minden érdeklődőt.

Az eseménnyel párhuzamosan kerül megrendezésre a Valóságos Kincsesbánya V. Fóruma, melynek első előadásai egyben a BUSH konferencia nyitó előadásai is. A Fórum első és utolsó szekcióira is szeretettel várjuk Önt.

A Build Up Skills kezdeményezés keretében – 30 európai országban párhuzamosan – futó projektek közös célja az energia hatékonyság és megújuló energia témakör beemelése készség szinten az építőiparban dolgozó szakképzett munkaerő folyamatos (szak)képzési rendszerébe. A kezdeményezés lehetővé teszi nemzeti útitervek kidolgozását, melyek átfogó képzési és tanúsítási rendszerek létrehozását, illetve a már meglévők fejlesztését kívánják elérni.

Az útiterv kidolgozását megelőzően sor került egy helyzetfeltáró tanulmány elkészítésére, amely a magyar épületenergia-hatékonysággal és megújuló energia használattal kapcsolatos képzési adottságokat és igényeket vizsgálja.

A projektben első alkalommal megrendezésre kerülő konferencia célja, hogy bemutassa a helyzetfeltáró tanulmány eredményeit a szélesebb szakmai közönségnek és megvitassa azokat a szakképzési lehetőségeket, melyek jelenleg rendelkezésre állnak az építőiparban dolgozó szakemberek számára.

Az esemény házigazdája: ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft.

A konferencia ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A jelentkezéseket a terem befogadóképességéig tudjuk fogadni.
Részvételi szándékát kérjük a kitöltött regisztrációs lap tszilagyi@emi.hu e-mail címre történő visszaküldésével legkésőbb  2012. október 24-ig jelezze.

Érvényes: 2012.10.10 00.00-tól ... 2012.10.26 00.00-ig

Kapcsolattartó

Ügyfélszolgálat
Telefon: +36 26 502 300
E-mail: info@emi.hu

Kapcsolódó hivatkozás

http://www.bush.hu/
Feliratkozás hírlevélre

Partnereink

Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium
Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC

Hírlevél

Feliratkozás hírlevélre

Copyright © 2012-2022 ÉMI