Weboldalunk az Adatkezelési tájékoztatóban leírt, működéshez szükséges sütiket használ, melyet az oldal használatával Ön elfogad. Rendben
EN
A kereső mezőbe kiadott engedély vagy tanúsítvány
számát lehet írni...
A kereső mezőbe kérelmező, gyártó vagy forgalmazó
nevét lehet írni...
Az ÉMI hazai és nemzetközi projektei
Oldalainkon folyamatosan frissítjük a pályázatokkal kapcsolatos információkat.
További információk...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például pályázat
számát vagy keresett nyertes nevét, stb. lehet írni...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például problémakört
vagy termék típust, jogszabályi hivatkozást, stb. lehet írni...

Kihirdették a rajzpályázat eredményét

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium Építésgazdaságért, Infrastrukturális Környezetért és Fenntarthatóságért Felelős Államtitkársága a Fenntarthatóság Éve 2020 programsorozat keretében számos, a fenntarthatóság, környezetünk védelme és az újrahasznosítás fontosságára felhívó pályázatot hirdetett meg. „Az én környezettudatos iskolám” című rajzpályázat győzteseit online díjátadó eseményen köszöntötték június 18-án, csütörtökön.

Boros Anita építésgazdaságért, infrastrukturális környezetért és fenntarthatóságért felelős államtitkár elmondta, „Az én környezettudatos iskolám” címmel meghirdetett pályázat országszerte megmozgatta az alkotni vágyó és kreatív gyermekeket és arra hívta fel őket, hogy rajzban fogalmazzák meg, mit jelent számukra a környezettudatosság, mit tudnak tenni környezetük védelme, valamint saját iskolájuk környezettudatossága érdekében.

A pályázatra számos magas színvonalú, és a pályázati kiírás témáját kreatívan feldolgozó gyermekrajz érkezett be, melyeket az államtitkár által felkért bizottság értékelt.

A különböző kategóriák díjazottjai: 

Az 1-2. osztályosok kategóriájában az I. helyezést Balogh Borbála Liliána „Borostyános Iskola” című alkotásával, a II. helyezést Szabó Léna, „Léna iskolája” című rajzával, a III. helyezést Bóvári Zoé, „A jövő védelmében- az én iskolám” című pályaművével nyerte el.


Rajz: Balogh Borbála Liliána

A 3-4. osztályosok kategóriájában az I. helyezést Frankfurter Alex Béla „Környezettudatos iskolám” című rajzával, a II. helyezést Horváth Petra „Az ember legjobb barátja a környezetbarát iskolánál” című alkotásával, a III. helyezést Gál Anna Jázmin „Az én környezettudatos iskolám” című rajzával nyerte el.


Rajz: Frakfurter Alex Béla

Az 5-6. osztályosok kategóriájában az I. helyezést Ormai-Nagy Villő „Tanuljunk a jövőnkért” című pályaművével, a II. helyezést Vankó Nóra „Környezettudatos iskolám” című rajzával, a III. helyezést Dömötör Dóra „Az ökológiai lábnyom csökkentése” című rajzával nyerte el.


Rajz: Ormai-Nagy Villő

A 7-8. osztályosok kategóriájában az I. helyezést Nagypál Borbála „Így küzdünk mi!” című rajzával, a II. helyezést Agócs Noémi „Minden a helyén” című pályamunkájával, a III. helyezést Szarvas Timót Ignác „Barátságos környezet” című rajzával nyerte el.


Rajz: Nagypál Borbála

A pályázatok díjazottjait a pályázatkezelő elektronikusan értesítette, az elismerő okleveleket és a nyereményeket a kialakult pandémiás helyzetre való tekintettel postai úton vehetik majd kézhez.

Forrás: ITM Kommunikáció

Kapcsolódó oldalaink

Aktuális Rendezvények

Kapcsolattartó

Ügyfélszolgálat
Telefon: +36 26 502 300
E-mail: info@emi.hu

Kapcsolódó oldalaink

Aktuális Rendezvények
Feliratkozás hírlevélre

Partnereink

Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium
Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC

Hírlevél

Feliratkozás hírlevélre

Copyright © 2012-2022 ÉMI