Weboldalunk az Adatkezelési tájékoztatóban leírt, működéshez szükséges sütiket használ, melyet az oldal használatával Ön elfogad. Rendben
EN
A kereső mezőbe kiadott engedély vagy tanúsítvány
számát lehet írni...
A kereső mezőbe kérelmező, gyártó vagy forgalmazó
nevét lehet írni...
Az ÉMI hazai és nemzetközi projektei
Oldalainkon folyamatosan frissítjük a pályázatokkal kapcsolatos információkat.
További információk...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például pályázat
számát vagy keresett nyertes nevét, stb. lehet írni...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például problémakört
vagy termék típust, jogszabályi hivatkozást, stb. lehet írni...

Megállapodás az ÉMI és a Pécsi Tudományegyetem között

Stratégiai együttműködési keretmegállapodást írt alá az ÉMI Nonprofit Kft. és a Pécsi Tudományegyetem. Az egyezmény keretében a két intézmény rendszeres tudás- és tapasztalatcserét, kutatás-fejlesztési projekteket, valamint közös oktatási programokat valósít meg. A közös munka célja a hazai épített környezet fenntarthatóságának, valamint az építés ágazat fejlődésének támogatása.

Az ÉMI Nonprofit Kft. és a Pécsi Tudományegyetem vezetői: Dauner Márton vezérigazgató, Dr. Miseta Attila rektor, Jenei Zoltán kancellár, Dr. Medvegy Gabriella a PTE Műszaki és Informatikai Kar dékánja február 28-án, a Pollack Expo szakmai kiállítás és konferencia keretében írtak alá stratégiai együttműködési keretmegállapodást.  Az együttműködés értelmében a két szakmai intézmény közösen valósít meg kutatás-fejlesztési projekteket, melyeknek kitűzött célja, hogy a kutatás-fejlesztéssel kapcsolatban megfelelő tudáscserét biztosítson az ÉMI és a Tudományegyetem között, élvonalbeli tudást és technológiát létrehozva az építőipar, az építéstechnológiák, valamint az építésszabályozás területén.

 

Az egyezmény értelmében az ÉMI és a Pécsi Tudományegyetem között a tudományos ismeretek és tapasztalatok rendszeres megosztása valósul meg, valamint oktatás-képzési programokat dolgoz ki közösen a két intézmény. Az ÉMI és a Tudományegyetem közös stratégiát alakít ki a hazai építésügyet, építőipart érintő témákban. Mindezeken túl az aláíró Felek megállapodtak abban, hogy aktívan és közösen vesznek részt a keretmegállapodásban foglalt célokat támogató pályázatokban.

Az együttműködési megállapodás keretében megvalósuló tevékenységek célja a hazai épített környezet fenntarthatóságának és fejlődésének, továbbá az építés ágazat növekedésének támogatása.

A Pollack Expo plenáris ülésén Dauner Márton vezérigazgató köszöntő előadásában röviden bemutatta a ÉMI Nonprofit Kft tevékenységét, Buday-Malik Adrienn fejlesztési igazgató asszony Fenntartható településfejlesztés együttműködésben – az ÉMI jó gyakorlatai címmel tartott előadást.

A Pollack Expon bemutatásra került az ÉMI Tüzelőberendezés égéstermék elvezető készítő OKJ-s képzése, Haszmann Iván, a Társaság mérnöke által.

Kapcsolódó oldalaink

Aktuális Rendezvények

Kapcsolattartó

Ügyfélszolgálat
Telefon: +36 26 502 300
E-mail: info@emi.hu

Kapcsolódó oldalaink

Aktuális Rendezvények
Feliratkozás hírlevélre

Partnereink

Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium
Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC

Hírlevél

Feliratkozás hírlevélre

Copyright © 2012-2022 ÉMI