Weboldalunk az Adatkezelési tájékoztatóban leírt, működéshez szükséges sütiket használ, melyet az oldal használatával Ön elfogad. Rendben
EN
A kereső mezőbe kiadott engedély vagy tanúsítvány
számát lehet írni...
A kereső mezőbe kérelmező, gyártó vagy forgalmazó
nevét lehet írni...
Az ÉMI hazai és nemzetközi projektei
Oldalainkon folyamatosan frissítjük a pályázatokkal kapcsolatos információkat.
További információk...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például pályázat
számát vagy keresett nyertes nevét, stb. lehet írni...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például problémakört
vagy termék típust, jogszabályi hivatkozást, stb. lehet írni...

Sikeres programot zárt az ÉMI a Construmán

2017. április 5. és 9. között rendezték meg a 36. Construma nemzetközi építőipari szakkiállítást, amin az ÉMI Nonprofit Kft. kiállítóként vett részt. Mobil vizsgáló laboratóriumunk bemutatójával, tematikus szakmai délutánjainkkal, és lakossági tájékoztató előadásainkkal nagy sikert arattunk a rendezvényen.

A Construma kiállítás első három napján, tematikus szakmai délutánjainkon az építőipari szakemberek számára kínáltunk tartalmas programot. A kerámia burkolatok, a hőszigetelés és az ablakok témakörét szakelőadások által, illetve meghívott vendégeinkkel folytatott „kockaasztal” beszélgetések keretében tárgyaltuk.

ÉMI Construma 2017 logo

Szakértőink által bemutatott előadásokat az alábbiakban tekinthetik meg:

A tematikus szakmai délutánok „kockaasztal” beszélgetései során meghívott vendégeinkkel érdekes, és sok esetben tanulságos párbeszédek alakultak ki, és tartalmas kérdések-válaszok hangzottak el az adott témában.

ÉMI Construma 2017 logo

A „kockaasztal” beszélgetések alapján készült cikkeket elolvashatják a Magyar Építőipar következő számában!

A Construma hétvégét a lakossági tájékoztatás szolgálatába állítottuk. Szeretnénk elérni, hogy az emberek megfelelő információk birtokában építkezzenek, vagy végezzenek felújítást meglévő lakásukon, házukon, illetve felelős, tudatos használói, felhasználói legyenek otthonaiknak. Ennek érdekében szombaton és vasárnap rövid előadások keretében nyújtottak szakértőink tájékoztatást több témakörben a lakosság számára.

ÉMI Construma 2017 logo

A lakossági tájékoztató napok előadásait az alábbiakban tekinthetik meg:

Az ÉMI lakossági tájékoztató tevékenységét szolgálják a Construmán is rendelkezésre bocsátott EMILI füzetek, amelyek több témakörben tartalmaznak hasznos tudnivalókat a lakossági felhasználók számára.  A mostanáig az ablakok, a szerkezeti fa, a hőszigetelés, a homlokzati hőszigetelő rendszerek, a szerelt építésmóddal készült épületek, a napelemek, és a teljesítménynyilatkozat témakörében megjelent füzeteket hamarosan közzétesszük honlapunkon is, letölthető, pdf formátumban.

A Construma minden napján megtekinthették a látogatók az ÉMI új mobil vizsgáló laboratóriumát, aminek vizsgáló eszközeit és azok funkcióit naponta egy alkalommal, bemutató keretében ismerhették meg Egey Tamás, az ÉMI Építésfelügyeletet Támogató Irodájának vezetője segítségével. (A mobil laboratóriumunkról részletesebben is olvashatnak hamarosan honlapunkon.)

ÉMI Construma 2017 logo

A mobil labor bemutatókat, illetve a szakmai és lakossági előadásokat is nagy érdeklődés övezte, értékes és hasznos információkat adtak át szakembereink és meghívott vendégeink, így elmondhatjuk, hogy az ÉMI sikeres programot bonyolított le a 2017-es építőipari szakkiállításon.

Találkozzunk jövőre is a Construmán!

Kapcsolódó oldalaink

Aktuális Rendezvények

Kapcsolattartó

Ügyfélszolgálat
Telefon: +36 26 502 300
E-mail: info@emi.hu

Kapcsolódó oldalaink

Aktuális Rendezvények
Feliratkozás hírlevélre

Partnereink

Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium
Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC

Hírlevél

Feliratkozás hírlevélre

Copyright © 2012-2022 ÉMI