Weboldalunk az Adatkezelési tájékoztatóban leírt, működéshez szükséges sütiket használ, melyet az oldal használatával Ön elfogad. Rendben
EN
A kereső mezőbe kiadott engedély vagy tanúsítvány
számát lehet írni...
A kereső mezőbe kérelmező, gyártó vagy forgalmazó
nevét lehet írni...
Az ÉMI hazai és nemzetközi projektei
Oldalainkon folyamatosan frissítjük a pályázatokkal kapcsolatos információkat.
További információk...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például pályázat
számát vagy keresett nyertes nevét, stb. lehet írni...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például problémakört
vagy termék típust, jogszabályi hivatkozást, stb. lehet írni...

Az épületfelújítás 21.századi kihívásai - Konferencia meghívó

Az ÉMI Nonprofit Kft. az idei CONSTRUMA kiállítás ideje alatt "Az épületfelújítás 21.századi kihívásai" címmel konferenciát szervez 2013. április 12-én a Hungexpo Konferencia központjában, melyre várja az érdeklődőket. A konferencia részletes programját és a jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalókat itt olvashatja.

A konferencia keretében olyan témákat vesznek górcső alá az előadók, melyekkel az épületek felújítása során gyakran felmerülő kérdésként szembesülnek a szakemberek, tulajdonosok.
A konferencia további célja, hogy ezekre a jellemző problémákra hívja fel a figyelmet, valamint korszerű és az épület használatának biztonságosságát szem előtt tartó megoldások kerüljenek bemutatásra az előadásokon keresztül.

A rendezvény időpontja: 2013. április 12. (péntek) 11:00-14:30
A rendezvény helyszíne: HUNGEXPO Kiállítás és Vásár területe, K épület – Konferencia Központ Nagyterem (1101 Budapest, Albertirsai út 10.)

A konferencián való részvétel kreditpontos: MÉK 1 pont, MMK 1,5 pont
(MÉK bírálati sorszám: 2013/78, MMK törzsszám: 01/2013/0088)

A konferencián való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A konferencia részletes programját és a jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalókat alább olvashatja.
Várjuk szeretettel rendezvényünkre!

Program

10:30 – 11:00 Érkezés és regisztráció  
11:00 – 11:05 Megnyitó dr. Sárközi Károly, vezérigazgató
(ÉMI Nonprofit Kft.)
11:05 – 11:30 A tűzvédelem és katasztrófavédelem kiemelt kérdései 2011 óta Érces Ferenc, főosztályvezető (BM Országos Katasztrófavédelemi Főigazgatóság Tűzvédelmi Főosztály)
11:30 – 11:55 Az épület felújítások tűzvédelmi kérdései dr. Hajpál Mónika Tünde, tűzvédelmi laboratóriumvezető (ÉMI Nonprofit Kft.)
11:55 – 12:15 Építőipari vállalkozások minősítésének szerepe a felújítások tervezésénél Séra István, szakértő mérnök
(ÉMI Nonprofit Kft.)
 

Szünet

12:45 – 13:10 Bioklimatikus tervezés elmélete és gyakorlata Budavári Zoltán, Műszaki Értékelő Iroda vezető (ÉMI Nonprofit Kft.)
13:10 – 13:30 Nagyléptékű energia-hatékony megoldások és megújuló energiaforrások alkalmazása az Európai Unió támogatásával Szentendrén dr. Matolcsy Károly, Tudásközpont igazgató (ÉMI Nonprofit Kft.)
13:30 – 14:00 Mit és hogyan újítsunk fel egy panelházon? Iparosított technológiával épült lakóépületek felújításának kérdései Tóth Péter, laboratóriumvezető (ÉMI Nonprofit Kft.)
14:00 – 14:30 Tervezzünk a CPR szerint!
Az egyes építési termék-csoportok lényeges tulajdonságainak meghatározásának szükségessége az adott felhasználásra való alkalmasságuk érdekében
Tóth Balázs Tamás, értékesítési csoportvezető (ÉMI Nonprofit Kft.)

A részletes konferencia program letölthető változatban is elérhető, mely az előadások rövid összefoglalóját is tartalmazza.

Jelentkezés

A konferenciára jelentkezni a CONSTRUMA honlapján lévő online jelentkezési lap kitöltésével lehetséges. 2013. március 18-tól működik az online regisztráció, mely két funkciót tölt be: alkalmas a kamarai tagok regisztrációjára, illetve a szakemberek konferenciára történő regisztrálására. Az online regisztrációt 2013. április 11-én 18 órakor lezárják a szervezők.

Regisztráció: - Kamarai tagoknak
                         - Nem kamarai tagoknak

A regisztráció során a regisztrált tudomásul veszi a következő feltételeket:

  • Az online regisztráció elküldése után kapott, vonalkóddal ellátott visszaigazolás szolgál belépőjegyül (ingyenes belépést biztosítva) az adott szakmai napra.
  • A konferenciaterem befogadóképessége korlátozott, így érkezés sorrendjében tudjuk a férőhelyeket biztosítani.
  • A konferencia kreditpont igazolását – amennyiben már van megítélt kreditpont – kizárólag a kiállítás időtartama alatt a Hungexpo Budapesti Vásárközpont területén veheti át, utólag postán nem küldünk igazolásokat.
  • Hibás adatok (kamaraszám, területi kamara, stb) megadása esetén az igazolást nem áll módunkban javítani, ezért a helyes adatok megadására kiemelt figyelmet fordítson.

Kreditpont igazolás kiadása

Konferencia részvétel kreditpont igazolásának kiadása:
A tavalyi évhez hasonlóan az egyes konferencia termeknél nem lesz igazoláskiadás.
A kreditpontokról az igazolásokat kizárólag a kiállítás időtartama alatt, az A pavilon 301/c standján, valamint az I. és III. fogadócsarnokokban állítanak ki a szervezők. Utólagos igazoláskiadásra nincs lehetőség!
A folyamat a következő: A konferencia résztvevők vonalkódos igazolványát, melyet a Fogadócsarnokokban kapnak belépéskor, az egyes konferenciahelyszíneken – amennyiben jelezték a szervezőknek, hogy kreditpontos lesz - leolvassák a Hungexpo Zrt dolgozói, távozáskor ugyancsak megtörténik a leolvasás. A kétszeri leolvasással mérhető az az idő, melyet a résztvevő a konferencián eltöltött.

Kiállítás megtekintésért járó kreditpont igazolás kiadása:
Az Építész Kamara tagjai a kiállítás megtekintéséért 1 továbbképzési pontot kapnak a szakmai napokon, azaz április 10-12 között.
A kiállítás megtekintéséért járó igazolásokat április 10-12. között a Magyar Építész Kamara a kiállítási standján, az A pavilon 208/a standon adja ki távozáskor a MÉK tagjainak. A kiállításon minimálisan eltöltendő idő 3 óra.

Érvényes: 2013.03.22 17.00-tól ... 2013.04.13 00.00-ig

Partnereink

Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium
Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC

Hírlevél

Feliratkozás hírlevélre

Copyright © 2012-2022 ÉMI