Weboldalunk az Adatkezelési tájékoztatóban leírt, működéshez szükséges sütiket használ, melyet az oldal használatával Ön elfogad. Rendben
YT In FB
A kereső mezőbe kiadott engedély vagy tanúsítvány
számát lehet írni...
A kereső mezőbe kérelmező, gyártó vagy forgalmazó
nevét lehet írni...
Az ÉMI hazai és nemzetközi projektei
Oldalainkon folyamatosan frissítjük a pályázatokkal kapcsolatos információkat.
További információk...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például pályázat
számát vagy keresett nyertes nevét, stb. lehet írni...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például problémakört
vagy termék típust, jogszabályi hivatkozást, stb. lehet írni...

Az épületfelújítás 21.századi kihívásai - Konferencia meghívó

Az ÉMI Nonprofit Kft. az idei CONSTRUMA kiállítás ideje alatt "Az épületfelújítás 21.századi kihívásai" címmel konferenciát szervez 2013. április 12-én a Hungexpo Konferencia központjában, melyre várja az érdeklődőket. A konferencia részletes programját és a jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalókat itt olvashatja.

A konferencia keretében olyan témákat vesznek górcső alá az előadók, melyekkel az épületek felújítása során gyakran felmerülő kérdésként szembesülnek a szakemberek, tulajdonosok.
A konferencia további célja, hogy ezekre a jellemző problémákra hívja fel a figyelmet, valamint korszerű és az épület használatának biztonságosságát szem előtt tartó megoldások kerüljenek bemutatásra az előadásokon keresztül.

A rendezvény időpontja: 2013. április 12. (péntek) 11:00-14:30
A rendezvény helyszíne: HUNGEXPO Kiállítás és Vásár területe, K épület – Konferencia Központ Nagyterem (1101 Budapest, Albertirsai út 10.)

A konferencián való részvétel kreditpontos: MÉK 1 pont, MMK 1,5 pont
(MÉK bírálati sorszám: 2013/78, MMK törzsszám: 01/2013/0088)

A konferencián való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A konferencia részletes programját és a jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalókat alább olvashatja.
Várjuk szeretettel rendezvényünkre!

Program

10:30 – 11:00 Érkezés és regisztráció  
11:00 – 11:05 Megnyitó dr. Sárközi Károly, vezérigazgató
(ÉMI Nonprofit Kft.)
11:05 – 11:30 A tűzvédelem és katasztrófavédelem kiemelt kérdései 2011 óta Érces Ferenc, főosztályvezető (BM Országos Katasztrófavédelemi Főigazgatóság Tűzvédelmi Főosztály)
11:30 – 11:55 Az épület felújítások tűzvédelmi kérdései dr. Hajpál Mónika Tünde, tűzvédelmi laboratóriumvezető (ÉMI Nonprofit Kft.)
11:55 – 12:15 Építőipari vállalkozások minősítésének szerepe a felújítások tervezésénél Séra István, szakértő mérnök
(ÉMI Nonprofit Kft.)
 

Szünet

12:45 – 13:10 Bioklimatikus tervezés elmélete és gyakorlata Budavári Zoltán, Műszaki Értékelő Iroda vezető (ÉMI Nonprofit Kft.)
13:10 – 13:30 Nagyléptékű energia-hatékony megoldások és megújuló energiaforrások alkalmazása az Európai Unió támogatásával Szentendrén dr. Matolcsy Károly, Tudásközpont igazgató (ÉMI Nonprofit Kft.)
13:30 – 14:00 Mit és hogyan újítsunk fel egy panelházon? Iparosított technológiával épült lakóépületek felújításának kérdései Tóth Péter, laboratóriumvezető (ÉMI Nonprofit Kft.)
14:00 – 14:30 Tervezzünk a CPR szerint!
Az egyes építési termék-csoportok lényeges tulajdonságainak meghatározásának szükségessége az adott felhasználásra való alkalmasságuk érdekében
Tóth Balázs Tamás, értékesítési csoportvezető (ÉMI Nonprofit Kft.)

A részletes konferencia program letölthető változatban is elérhető, mely az előadások rövid összefoglalóját is tartalmazza.

Jelentkezés

A konferenciára jelentkezni a CONSTRUMA honlapján lévő online jelentkezési lap kitöltésével lehetséges. 2013. március 18-tól működik az online regisztráció, mely két funkciót tölt be: alkalmas a kamarai tagok regisztrációjára, illetve a szakemberek konferenciára történő regisztrálására. Az online regisztrációt 2013. április 11-én 18 órakor lezárják a szervezők.

Regisztráció: - Kamarai tagoknak
                         - Nem kamarai tagoknak

A regisztráció során a regisztrált tudomásul veszi a következő feltételeket:

  • Az online regisztráció elküldése után kapott, vonalkóddal ellátott visszaigazolás szolgál belépőjegyül (ingyenes belépést biztosítva) az adott szakmai napra.
  • A konferenciaterem befogadóképessége korlátozott, így érkezés sorrendjében tudjuk a férőhelyeket biztosítani.
  • A konferencia kreditpont igazolását – amennyiben már van megítélt kreditpont – kizárólag a kiállítás időtartama alatt a Hungexpo Budapesti Vásárközpont területén veheti át, utólag postán nem küldünk igazolásokat.
  • Hibás adatok (kamaraszám, területi kamara, stb) megadása esetén az igazolást nem áll módunkban javítani, ezért a helyes adatok megadására kiemelt figyelmet fordítson.

Kreditpont igazolás kiadása

Konferencia részvétel kreditpont igazolásának kiadása:
A tavalyi évhez hasonlóan az egyes konferencia termeknél nem lesz igazoláskiadás.
A kreditpontokról az igazolásokat kizárólag a kiállítás időtartama alatt, az A pavilon 301/c standján, valamint az I. és III. fogadócsarnokokban állítanak ki a szervezők. Utólagos igazoláskiadásra nincs lehetőség!
A folyamat a következő: A konferencia résztvevők vonalkódos igazolványát, melyet a Fogadócsarnokokban kapnak belépéskor, az egyes konferenciahelyszíneken – amennyiben jelezték a szervezőknek, hogy kreditpontos lesz - leolvassák a Hungexpo Zrt dolgozói, távozáskor ugyancsak megtörténik a leolvasás. A kétszeri leolvasással mérhető az az idő, melyet a résztvevő a konferencián eltöltött.

Kiállítás megtekintésért járó kreditpont igazolás kiadása:
Az Építész Kamara tagjai a kiállítás megtekintéséért 1 továbbképzési pontot kapnak a szakmai napokon, azaz április 10-12 között.
A kiállítás megtekintéséért járó igazolásokat április 10-12. között a Magyar Építész Kamara a kiállítási standján, az A pavilon 208/a standon adja ki távozáskor a MÉK tagjainak. A kiállításon minimálisan eltöltendő idő 3 óra.

Érvényes: 2013.03.22 17.00-tól ... 2013.04.13 00.00-ig

Partnereink, támogatóink

Gazdaságfejlesztési Minisztérium Magyar Mérnöki Kamara Blaue Lagune ZAG ITB CIB UEAtc EOTA WFTAO Európai Hulladékcsökkentési Hét Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége ENBRI EGOLF ECTP Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Magyar Mérnöki Kamara Blaue Lagune ZAG ITB CIB UEAtc EOTA WFTAO Európai Hulladékcsökkentési Hét Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége ENBRI EGOLF ECTP Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdaságfejlesztési Minisztérium
Blaue Lagune ZAG ITB CIB UEAtc EOTA WFTAO Európai Hulladékcsökkentési Hét Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége ENBRI EGOLF ECTP Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdaságfejlesztési Minisztérium Magyar Mérnöki Kamara
ZAG ITB CIB UEAtc EOTA WFTAO Európai Hulladékcsökkentési Hét Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége ENBRI EGOLF ECTP Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdaságfejlesztési Minisztérium Magyar Mérnöki Kamara Blaue Lagune